NADEŽDIN OTAC PRVI PUT PROGOVORIO O NJENOM SEKSU SA MIKIJEM: Ono što joj je poručio će je zaboljeti do srži!

Pjevačicin otac Mikija simpatiše od ranije, a kako kaže smiješna mu je izjava Đuričićevog oca koji je rekao da je Nadžeda pčelara iz Kupinova natjerala na seks

Roditeljima Nadežde Biljić bilo je neprijatno dok su gledali kćerkin seks sa Mikijem. Radoje Biljić, zadrugarkin otac priznaje da ga je kćerkin seks-skandal potresao, ali kako kaže brzo je došao sebi.

Mi smo nju gajili na sasvim drugi način. Evo, njen brat je potpuno drugačiji od nje, a rasli su zajedno i isto smo ih vaspitavali i usmjeravali. On čita knjige i zanima ga nauka i učešće u kvizovima znanja, a nju interesuje estrada, kafana i karijera. Koliko je on zatvoren, toliko je ona otvorena- kaže Nadeždin i otac i otkriva kako je reagovao nakon što je seks njegove kćerke vidjelo mnogo ljudi.

-Bilo mi je neopisivo neprijatno kao njenom ocu i bio sam bijesan što to radi pred kamerama, ali nisam reagovao na prvu loptu jer kažemo jutro je pametnije od večeri. Kćerka me je dovela do toga da se zastidim pred kolegama, rodbinom i prijateljima. Kad sam nakon njenog ispada morao da odem na posao strepio sam od reakcija jer znam da dosta mojih kolega prati “Zadrugu”. Međutim, nisu mi ništa loše rekli, osim da je uradila ono što i drugi rade, samo otvorenije i to jeste za zamjerku. Posljedice sama mora da snosi, jer je sama odlučila da se tako ponaša. Mala nije i mora da misli svojom glavom– kaže Radoje.

Nadeždini roditelji ne kriju da su svašta očekivali od kćerke u rijalitiju. Pjevačicin otac Mikija simpatiše od ranije, a kako kaže smiješna mu je izjava Đuričićevog oca koji je rekao da je Nadžeda pčelara iz Kupinova natjerala na seks.

-Miki ima 40 godina a Nadežda 13 manje i smešno je da ona njega može da natjera na nešto. Miki mi je simpatičan jer je duhovit i šali se na svoj i tuđi račun. Vidio sam da mu se Nadžeda povjeravala i da su postali bliski ali ovo što su radili ne može mi se svidjeti kao njenom roditelju– kaže Radoje.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...