Nadeždina majka nije mogla da sa smiri poslije njenog i Mikijevog se*sa: CIJELE NOĆI NISAM SPAVALA! (FOTO)

Pink.rs
Nadežda Biljić i Miki Đuričić iskrali su se tokom jučerašnje žurke povodom Uskrsa i otišli u jedan dio ekonomskog dvorišta u kojem su pretpostavljali da ne postoje kamere, kako bi se prepustili strastima i vodili ljubav.

Nadežda Biljić i Miki Đuričić iskrali su se tokom jučerašnje žurke povodom Uskrsa i otišli u jedan dio ekonomskog dvorišta u kojem su pretpostavljali da ne postoje kamere, kako bi se prepustili strastima i vodili ljubav.

Mijenjali su poze, a kada je Miki shvatio da ih snimaju kamere istog trenutka se pronervozio i prekinuo sve.

 

Iako su se njih dvoje, kako kažu, “prijateljski ljubili” u sobi za rehabilitaciju prije nekoliko nedelja, nije bilo nikakvih naznaka da će se ovako nešto desiti. Zbog ovoga smo stupili u kontakt sa Nadeždinom mamom Slavicom Biljić koja je šokirana onime što se desilo, a evo kako ona komentariše seks između svoje kćerke i Đuričića.

Ja nisam cijelu noć spavala, imala sam malo viši pritisak zbog svega što se izdešavalo. Nazad nema, samo naprijed. Kada je Nada ušla u Zadrugu Miki se tu našao kao neko ko će joj pomoći. Mislim da od početka postoje neke simpatije između njih dvoje. Simpatije za koje ćemo vidjeti kako će se kasnije odvijati. Pošto Miki pravi raznorazne zavrzlame drugima, sada se malo pogubio u sopstvenoj zavrzlami. Ne vjerujem baš da nije znao da nema kamera, ali nema veze. Mislila sam da je Miki za moju Nadu kao prijatelj tu, jer su njih dvoje kao ljudi iz naroda. Pošto vidim da nije iskren kao Nada, videćemo kakav će sud donijeti narod. Vidjećemo kako će se on, a i ona, ponašati i kako će narod reagovati. Nije nam prijatno zbog svega što se desilo, ali ćemo je podržati u svemu, jer ona je osoba od trenutka. Pojačane su emocije i desilo se to što se desilo – rekla je Slavica.

 

Da porodica Pinkove zvezde podržava svoju miljenicu dokazuje i to što joj ne zamjeraju ništa od onoga što se desilo u “Zadruzi”, a njena majka nije željela da gleda samo crno na ovu situaciju, pa se malo i našalila.

Evo, imam jednu šaljivu poruku, da ne budem samo pesimistična. Pošto tamo komentarišu da Nadina muzička karijera neće baš ići najbolje, eto, možda će potraga za mužem dobro doći. To se nikad ne zna, ako ništa drugo, ima 27 godina, punoljetna je, odrasla je osoba, vrijeme joj je za udaju. Mislim da ne bi bilo loše da nađe muža u Zadruzi. Ja ne mogu svoje dijete osuditi, desilo se to što se desilo, samo je mogu podržati. Nije nam svejedno, ali šta da radimo. Jedini cilj Nadin, a i naš, jeste da bude sretna i mi ćemo je podržati u tom nekom putu ka sreći. Sreću nikada ne možete ostvariti u momentu i odmah. Postoji taj put i na tom putu postoje razne barijere koje vas skreću sa puta. Uvjiek je pravi put do sreće bio težak i krivudav. Kako ima uspona, tako ima i padova. Mi želimo da naša Nada bude srećna i mi ćemo je podržati u tom putu ka sreći – rekla je kroz smijeh Nadeždina majka.

To što je Miki razgovarao sa Nadeždom nakon se*sa i rekao joj da sve negira i nikome ne priča o onome što se desilo između njih dvoje pomalo je razočaralo njenu majku.

Jedina greška je što su to uradili da se to vidjelo. Možda je i on čovjek od trenutka, ali mi se ne sviđa ono što je pričao sa Slobom. Sada ćemo vidjeti da li će biti džentlmen ili ne, sve to ide na njegovu štetu. Neka sjedne i razmisli šta je uradio, mislim da bi trebao Nadu da uzme u zaštitu. Pošto je on sa Slobom pričao “blam i ostalo”, ja ne znam, moja Nada je osoba od trenutka, a njemu nije prvi rijaliti. Malo je on tu ispao naivan, a možda je i bio iskren da je mislio da nema kamera, ne znam šta da mislim – rekla je Slavica u intervjuu za Pink.rs.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...