Dekan Islamskog pedagoškog fakulteta u Bihaću dr. sc. Hajrudin Hodžić danas je upriličio dodjelu poklona za najbolje studente Fakulteta, u prisustvu voditelja odsjeka mr.sc. Smaile Balić Rahmanović i koordinatora za Studentski dom Bekira Alića.

Pohvalnicu uz prigodne poklone dobili su studenti Islamske vjeronauke: Kenan Duraković, Ahmed Delić, Dženail Hodžić i Emina Salkić. Najbolji studenti na odsjeku Socijalna pedagogija i duhovna skrb su: Mirsada Mahmutović, Amina Dizdarević, Emina Begić, Irfan Brakić i Ema Šahinović. Također, za vannastavne aktivnosti pohvale su dobili Almedina Muratović i Mersud Topalović, urednici studentskog časopisa “Poruka” koji pripremaju studenti IPF-a.

Uručeni pokloni i pismena pohvala u vidu priznanja podsjetnik su studentima da se znanje, trud i zalaganje prepoznaju i priznaju. Uprava IPF-a na ovaj način želi potaknuti studente na još predaniji rad i dostignuća koja će biti na ponos i široj društvenoj zajednici, a svim studentima primjer u kojem smjeru trebaju ići dok tragaju za znanjem i daljim ostvarenjima.

Izvor: IPF-a Bihać/Biscani.net