Najbolji kino dan u godini – utorak 08. augusta, u multipleksu CineStar Bihać kinoulaznice samo 2,5 KM


Filmoljupci će još jednom doći na svoje jer i ove godine CineStar u svojim multipleksima ima najbolji kino dan – dan za 10! . U utorak, 08. augusta u svim CineStar kinima u Bosni i Hercegovini (Tuzla, Mostar, Bihać) ne propustite ovaj tradicionalni dan koji se održava već četvrto ljeto za redom, a nastao je kao CineStarova nagrada svim kinoljupcima i vjernim posjetiteljima. Svake godine odaziv je sve veći pa je prošlo ljeto u filmovima na „Danu za 10“ uživalo preko 65 000 posjetitelja diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine!

„Dan za 10“ znači da ćete tog dana sve kinoulaznice moći kupiti za samo 2,5 KM, a to uključuje i aktualne kino hitove kao što su SF spektakl Luca Bessona – Valerian i grad tisuću planeta, gdje jednu od glavnih uloga ima Cara Delevingne, jedan od najpopularnijih top modela na svijetu, ali i Rihanna, pjevačica koja već dugi niz godina oduševljava milijune obožavatelja. Također se izdvaja povijesna drama Dunkirk redatelja Christophera Nolana, dok glavnu ulogu igra Tom Hardy, , treći nastavak filma znanstvenofantastične franšize Planet majmuna: Rat, kriminalistički triler Zakon jačeg. A i najmlađi će doći na svoje uz filmske naslove kao što su Kako je Gru postao dobar. Cijena također uključuje i dodatke poput 3D, love box, VIP sjedala, dužina filma, extreme te IMAX filmove. Kao savršen dodatak ovom kino iskustvu s pet zvjezdica CineStar je pripremio i poseban menu s velikim kokicama i gratis pićem.

Savjetujemo da zbog sve većeg odaziva posjetitelja iz godine u godinu, čim prije kupite ulaznicu za „Dan za 10″ tj. za projekcije 08.augusta i priuštite si posebnu ljetnu, filmsku večer uz cijenu koja je prihvatljiva za svačiji džep. Zbog ogromnog interesa, ulaznice nije moguće rezervirati, ali kupovina je moguća online i na blagajnama CineStar kina. Više informacija, kao i kupnja ulaznica moguća je online na:

http://www.blitz-cinestar-bh.ba/cinestar-bihac/20170808

 0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...