Najbrža dijeta! Izgubila sam 5 kilograma za sedmicu dana sa ovim planom ishrane!

novi.ba
Evo nekoliko savjeta koje možete pratiti ako pokušavate da izgubite težinu za sedam dana.

Najvažnija stvar je da ne preskočite obroke ili pojedete hranu samo jednom dnevno, jer vam to neće pomoći u smanjenju tjelesne težine.

Mnogi ljudi su pokušali smanjiti težinu sa jogom, u teretani, trčanjem, ali uzalud. Ako je vaša težina zabrinjavajuća, onda je GM dijeta rješenje za ovaj problem. Ova 7-dnevna vegetarijanska dijeta se zove GM dijeta jer je razvijena za zaposlenike General Motors Inc. Cilj programa je sticanje zdravog tijela, izgubiti oko 5 do 8 kilograma u roku od 7 dana, eliminisati toksine iz tijela i smanjiti šlauf oko stomaka i struka.

Image result for Evo nekoliko savjeta koje možete pratiti ako pokušavate da izgubite težinu za sedam dana.

Ovaj dijetalni plan traje nedelju dana, a tokom tog dana možete konzumirati određenu hranu kako je propisano u planu. Ako se plan ishrane prati tačno kako je pomenuto, vjerujte se da ćete u roku od sedam dana izgubiti oko 5-8 kg.

Morate zapamtiti da uopšte ne biste trebali ostati gladni. Možete učiniti suprotno i završiti sa nekoliko dodatnih kilograma.

Prvi dan

Prvi dan je najvažniji dan GM programa ishrane. To mora biti potpuni dan voćne dijete. Možete jesti sve i sve plodove koje volite. Ali, uvjerite se da ne koristite banane prvog dana. Lubenice su neki od predloženih plodova. Pijte 8-12 čaša vode. Konzumirati razne vrste sortiranih plodova i piti puno vode.

Drugi dan

Za razliku od prvog dana, drugi dan dozvoljava konzumiranje samo povrća tokom cijelog dana.

Image result for Evo nekoliko savjeta koje možete pratiti ako pokušavate da izgubite težinu za sedam dana.

Kuhani pasulj, sirovi i šargarepe, brokoli, krastavac, zelena salata, kuhani kupus i tako dalje su zajedničko povrće za konzumiranje drugog dana. Ne zaboravite da pijete 8-12 čaša vode zajedno sa strogom biljnom ishranom.

Treći dan

Potrošnja povrća i voća je dozvoljena trećeg dana. Ne konzumirajte krompire i banane na ovaj dan. Možete početi dan sa voćnom ishranom i nastaviti sa povrtnom dijetom u popodnevnim časovima i voćnom ishranom noću. Kombinacija voća i povrća zavisi od vas. Također, ne zaboravite da pijete i 8-12 čaša vode i ovaj dan.

Četvrti dan

Četvrti dan ispunjen je bananom i mlijekom. U toku dana konzumirajte 8-10 i više banana, uz tri čaše mlijeka. Ova dijeta može učiniti da se osjećate gladnim, ali ćete se osjećati potpunim na kraju dana.

Dan možete početi sa čašom mleijka i banane, a zatim nekoliko banana za ručak. Takođre, možete imati nekoliko banana u večernjim satima ili čak tri banane, a zatim nekoliko banana i čašu mlijeka noću. Ako pratite ovaj režim, nećete biti gladni.

Petog dana

Dan pet je pravi praznik, jer možete da jedete pirinač za ručak i šest do sedam paradajza tokom dana. Zato što postoji šansa za više proizvodnje urične kiseline u tijelu, bolje je piti više vode, od 12-15 čaša petog dana.

Dan šest

Na šestom planu za ostatak dana možete dobiti šoljicu pirinča za ručak i povrće. Također, osigurajte da pijete 8-12 čaša vode šestog dana. Do šestog dana osjećat ćete se lakše.

Dan sedam

Na posljednji dan ovog plana ishrane vam je dozvoljeno da imate šoljicu pirinča i sve povrće koje biste voljeli da jedete, zajedno sa voćnim sokom po vašem izboru.

Primijetit ćete značajnu količinu gubitka tjelesne mase u vašem tijelu.

Image result for Evo nekoliko savjeta koje možete pratiti ako pokušavate da izgubite težinu za sedam dana.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...