Na jednoj plaži u Ulcinju sa razglasa je puštena himna bivše SFRJ „Hej, Sloveni“ na šta su ustali svi posjetioci i mirno stajali tokom trajanja pjesme.

Foto: Printscreen

Na snimku se vidi da su svi gosti jednog plažnog bara, koji su sjedeli za stolovima, ustali i stajali u stavu mirno dok je svirala himna bivše zajedničke države.

Izvor:Facebook

Kako prenosi portal CdM, nekadašnja himna Socijalističke federativne republike Jugoslavije, a potom i SRJ, te Srbije i Crne Gore, dokazuje da „još živi duh slovenski“.

Novi.ba/Alo

Izvor: / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.