NAJKEKSI prognostičarku prozvali da samo pokazuje 0BLINE: Nemate ideju kako im je odgovorila ! (FOTO)

Avaz
Njihove kritike neće spriječiti da se i dalje hvali adutom koji ju je proslavio

Meksičku voditeljicu vremenske prognoze Džanet Garsija (Yanet Garcia) pratioci su n a pali zbog objavljivanja g0lišavih fotografija, kao i onih na kojima je u prvom planu njena zadnjica.

Njen odgovor pokazuje da je njihove kritike neće spriječiti da se i dalje hvali adutom koji ju je proslavio.

– Koristite negativne kritike kao motivaciju da ostanete najbolja verzija sebe – poručila im je i nastavila objavljivati identične fotke kao i do tada.

Janet je postala poznata izvan granica rodnog Meksika kad su fanovi na YouTubeu pokrenuli kanal posvećen seksi izdanjima u kojima vodi vremensku prognozu. Potom se našla u medijima kad ju je u julu ove godine ostavio gejmer Dag (Doug Martin) jer se želio posvetiti igranju igara.

Za to vrijeme Janet je prikupila 8,3 miliona fanova na Instagramu, na kojem je dosad objavila više od 1.800 fotki, a na većini njih u prvom planu je njena zadnjica.

Duboko udahnite: Ona je najljepša novinarka na svijetu / FOTO

Revanš susret finala Cope Libertadores između Rivera i Boce odigran sinoć na Santiago Bernabeu privukao je ogromnu pažnju.

Na tribinama stadiona u Madridu pojavile su se mnogobrojne poznate ličnosti. Poznati sportisti, muzičari, glumci ali i poznate novinarke i manekenke pohodili su sinoć Santiago Bernabeu kako bi uživo pogledali jednu od najvećih utakmica svih vremena, ali i kako bi u isto vrijeme bili viđeni.

Duel svjetskih fudbalskih velikana pratila je i Laura Gadea, poznata španska novinarka i model, a kako je svojevremeno radila i u Argentini, njeno pojavljivanje na utakmice zainteresiralo je i tamošnje medije, pogotovo jer se konačno otkrilo za koga navija Laura.

Naime, ova seksipilna novinarka dugo je krila za koga navija, a s obzirom da je na Santiago Bernabeu sinoć stigla sa šalom Boce njena tajna je konačno otkrivena.

Na njenu žalost, Boca je izgubila, pa je Laura sasvim sigurno tužna napustila madridski stadion.

BONUS FOTO DJEVOJKE DANA

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...