Najkraći test na svijetu će jednim pogledom otkriti da li ste zla ili dobra osoba. Sve što je potrebno da uradite jeste da dobro pogledate fotografiju iznad i kažete šta ste prvo uočili na njoj – brod, čovjeka ili okean.

1. Ako ste prvo vidjeli brod, to znači da ste 100 odsto zli. Naime, vaš um ima najveći kapacitet za razumijevanje zla. Umijete da budete namazani svim bojama i nije vam strano da brinete o svom interesu.

2. Sa druge strane, ako ste prvo vidjeli čovjeka, to znači da ste 80 odsto dobri, a 20 odsto zli. Vi ste topla i brižna osoba i volite da budete u velikom društvu i upoznajete nove ljude. Saosjećate sa onima u nevolji, a takođe znate šta je zlo i uvijek se trudite da ga učinite manje lošim. Ljudi vas vole.

3. I na kraju, ako ste prvo uočili okean, vi ste 100 odsto dobri. Nježna ste duša koja ne umije da kaže “ne“. Uvijek želite da dostignete pravdu i održite mir. Ljubazni ste i požrtvovani. Ne smeta vam da se žrtvujete za viši cilj.

Više saznajte na izvornom linku: – NAJKRAĆI TEST NA SVIJETU POKAZUJE KOLIKO STE ZLI: Recite nam šta ste prvo ugledali na slici! TEŠKO VAMA AKO JE OVO! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.