Najmlađa članica klana Kardašijan (Kardashian), Kajli Džener (Kylie Jenner), prošle sedmice je najavila novu make-up liniju pod okriljem carstva “Kylie Cosmetics” s kojim je zaradila titulu najmlađe milijarderke na svijetu.

Ipak, jedan dio javnosti nije krio preveliko oduševljenje njenom rođendanskom linijom proizvoda za make-up

Ususret proslavi 22. rođendana kojeg, prema napisima svjetskih medija, planira proslaviti na skupocjenoj jahti Tranquility, Kajli svoju vojsku fanova prošle sedmice je obavijestila o lansiranju rođenanske linije proizvoda za make-up.

Ovogodišnja linija, kako je sama otkrila, vrti se oko teme novca i činjenice da ju je ugledni “Forbes” prošle godine proglasio najmlađom milijarderkom na svijetu. 

Kolekcija koja uključuje paletu sjenila za oči, nekoliko sjajila za usne i highlightere stiže u ambalaži ukrašenoj znakovima dolara i lažnim novčanicama s likom američkog predsjednika Benjamina Franklina. 

O samoj temi nove make-up linije Kajli, i činjenici da je sjajila i pojedina sjenila u paleti nazvala ‘Novac nije sve’, ‘Radi za to’ i ‘To si mogu priuštiti’, jedan dio javnosti na društvenim mrežama odlučio je oštro reagirati.

– Čini se da je Kajli novom make-up kolekcijom javnosti ponovo odlučila dati do znanja koliko je u odnosu na nju siromašna i kakav je osjećaj biti bogat – stoji u komentaru jednog korisnika Twittera.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba