Seka Aleksić u svakom slučaju spada u sam vrh balkanske estrade kada su barem pripadnice ljepšeg spola ili pjevačice u pitanju i svakodnevno se trudi da na tome vrhu i ostane, a dosta često i ne bira sredstva kako da to napravi.

Iako je mnogi smatraju dobrom i otvorenom osobom, ipak postoji i ona druga strana medalje koja pokazuje Seku u nekom drugom svjetlu.

Pa je tako poznato da je Seka itekako sklona da stvara neprijateljstva među koleginicama, a posebno su poznate njene sada već legendarne svađe sa Draganom Mirković sa kojom je prekinula svaki odnos, tako da se njeni spotovi odavno ne puštaju na Draganinoj DM televiziji.

Naravno tu je i svađa sa pjevačicom Stojom, za koji su mediji rekli da je u jednom trenutku prerastao i u fizički sukob i najnovija netrpeljivost između nje i Dare Bubamare koja se stvorila zbog termina koncerata, kada je Seka Dari ušla u termin, a ova joj to nikada nije oprostila.

Seka cijelu svoju karijeru kuburi i sa viškom kilograma, a po najnovijim fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, izgleda da se taj problem oteo kontroli.

Seka je ovih dana imala nastup u Beogradu, a njeni fanovi koji su bili na tom nastupu, po pričanju svjedoka, ali i po fotografijama su bili zgroženi kada su vidjeli na šta Seka liči.

Seka se na sceni pojavila u kratkoj crnoj suknji i na visokim štiklama, i mada je bila sva u crnom nije nikako uspjela da sakrije višak kilograma koje je preko zime nabacila, a nije uspjela na vrijeme da skine.

Salo se itekako naziralo ispod odjeće, a ni noge se nisu pokazale ništa bolje jer se vidjelo da su prepune celulita.