Najnoviji nalazi forenzičara o ubistvu pjevačice Jelene Marjanović!


Potraga za ubicom Jelene Krsmanović Marjanović traje i dalje, a policija u obzir uzima sve informacije koje mogu da pomognu u istrazi, a dosadašnje informacije ukazuju da je pjevačicu ubio neko ko ju je iz nekog razloga mrzio. Sagovornik Kurira iz istrage navodi da potraga za ubicom traje već 10 dana, a sada se utvrđuje i gdje su bili članovi porodice, njihovi bliski poznanici i prijatelji u subotu 2. aprila od 15 časova, dakle od trenutka kada je Jelenin muž Zoran rekao da je otišla da trči, pa u narednih pet-šest sati.

“Mi još uvijek rekonstruišemo vrijeme, ali je jedna od pretpostavki da je Jelenu dok je bila na nasipu pozvao neko koga je ona poznavala i da je sišla sa nasipa, da je najvjerovatnije tu ubijena čekićem ili tučkom za meso pošto rane uglavnom odgovaraju obliku tih predmeta koje tražimo”, dodaje on.

Izvor iz policije otkriva još zanimljivih detalja.

“Nedvosmisleno je da je Jelenu neko ubio ko ju je iz nekog razloga mrzio, to govore rane po tijelu i način ubistva. On je bukvalno taj bijes iskalio na nedužnoj ženi. Radi istrage ne možemo da iznosimo mnogo detalja”, dodaje sagovornik Kurira i dodaje da su sumnje policije usmjerene prvenstveno na Jelenine najbliže.

Prema saznanjima Kurira pjevačica je ubijena pola sata prije nego što je njen suprug Zoran shvatio da joj se gubi svaki trag.

“Prema obdukcionom nalazu, smrt je nastupila u subotu 2. aprila između 16 i 17 časova, ali je njen suprug tvrdio da je ona nestala u periodu između 15.30 i 16 časova. Pjevačica je imala više od 20 udaraca po tijelu, a neki između petog i sedmog je bio smrtonosan”, kaže Kurirov izvor.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...