Najpoželjniji turski glumac zaluđen Sorajom!

expresstabloid.ba
Magazin VIP saznaje da se Burak raspitivao o Soraji kod svojih saradnika i producenata, a potom je poželio da u nekom od narednih filmova gdje će igrati i ona bude uključena

Soraja Vučelić trenutno boravi u Istanbulu, gdje će uskoro početi sa snimanjem filma sa Džengizom Čerkešom, jednim od najopasnijih i najpoznatijih Turčina.

Da Vučelićeva gdje god se pojavi ostavlja dobar utisak, svjedoči i činjenica da je uspjela da izazove veliku pometnju među Turcima.

Naime, miljenik ženskog dijela publike Burak Ozdživit, koji se proslavio ulogom čuvenog Bali Bega u seriji “Sulejman Veličanstveni”, bacio je oko na Soraju.

Magazin VIP saznaje da se Burak raspitivao o Soraji kod svojih saradnika i producenata, a potom je poželio da u nekom od narednih filmova gdje će igrati i ona bude uključena.

– Producenti koji rade na projektu u kojem će se i Soraja pokazati kao glumica trenutno rade i sa Burakom. Ona u Turskoj gotovo svaki dan ima sastanke sa producentima jer su u toku krajnji dogovori o scenariju, a ujedno se sprema i za snimanje koje počinje krajem juna – kaže izvor za magazin VIP i dodaje:

– Burak je došao na sastanak, ali su se Soraja i on samo sreli u prolazu u jednoj od prostorija i prošli jedno pored drugog. Ozdživit nije uspio da sakrije iznenađenje kada ju je ugledao, a potom je šaljivo rekao svojim kolegama da bi mu baš takva partnerka dobro došla u nekom filmu – kaže naš dobro obaviješten izvor.

Kako je Vučelićeva uspjela da skrene pažnju jednom od najpoželjnijih glumaca današnjice, producenti su već narednog dana prenijeli Soraji komplimente koje je dobila.

Najpoželjniji turski glumac zaluđen Sorajom!

– Njoj je bilo veoma drago što to čuje, jer je čuveni Bali Beg jedan od trenutno najomiljenijih muškaraca među ženama. Zaista je velika šteta što nisu imali priliku da se bolje upoznaju, jer bi Burak tek tada poludio za njom. Mada, sigurno će biti prilike da se ponovo sretnu. Vjerujem da bi Soraja bez razmišljanja prihvatila ponudu da se nađe sa njim rame uz rame u nekoj od serija ili filmova. Koja žena bi to odbila? – kaže naš izvor.

Kako bismo provjerili naše informacije, pozvali smo Soraju -prenosi alo. rs

– Istina je, ne mogu da vjerujem da ste za to saznali! Producent se šalio sa mnom da ću ipak ostati duže u Turskoj nego što smo planirali, jer se Burak raspitivao o meni. Rekao je da bi volio da mu budem partnerka u filmu ili seriji, što je meni simpatično – rekla je kratko Soraja za VIP i time potvrdila našu informaciju.

Podsjetimo, Soraja Vučelić se već jednom našla u centru skandala u Turskoj, kada su njihovi mediji objavili vijest da je milioner Džengiz Čerkeš zbog Vučelićeve prekinuo vjeridbu sa svojom izabranicom, popularnom pjevačicom Otilijom Brumom.

Kako su mediji u Turskoj tada pisali, Otilija je poludjela kada je vidjela da je njen partner objavio sliku na Instagramu na kojoj pozira sa Sorajom, zbog čega ga je i ostavila.

Nekoliko mjeseci prije toga Džengiz i Otilija su se prvi put posvađali zbog Soraje jer ju je opasni Turčin zapratio na društvenoj mreži Instagram. Inače, Džengiz Čerkeš je jedina osoba čije objave na Instagramu Soraja prati, dok nju prati više od 300.000 ljudi, a krajem juna u filmu će zaigrati kao žena tog opasnog momka.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...