Dva horoskopska znaka moraće da sakupe svu energiju i emotivnu snagu kako bi prebrodili sve poteškoće koje će im se dogoditi na početku proljeća

Mart 2020. godine za neke horoskopske znakove donosi mnogo iskušenja, kao i psihičkih i mentalnih izazova.

Ruski astrolog Pavel Globa imenovao je dva horoskopska znaka koja će se na početku proljeća suočiti sa ozbiljnim izazovima koje im sprema univerzum. U pitanju su Rak i Jarac.

Rak

Rakovi će morati da sakupe svu emocionalnu i psihološku snagu kako bi pobedili izazove koje im priprema mart 2020. godine. Ruski astrolog Pavel kaže kako će se Rakovi vrtjeti kao vjeverice u kavezu kako bi ispunili sve svoje planove, ali i zahtjeve koje ima njihova druga polovina.

Ljubavne veze u martu biće na udaru, mnogi će se suočiti sa raskidima kako bi napravili mjesta za nove ljude u životu.

U ovom periodu očekuju vas i troškovi vezani za zdravlje vas ili nekoga od članova porodice, ali ne očajavajte jer je svetlost odmah iza ugla, a sreća će uskoro obasjati vaš dom.

Jarac

U martu 2020. godine Jarčeve očekuju nemiri, brige i rješavanje vrlo kompleksnih problema. Odjednom ćete postati potrebni svima- porodici, prijateljima, kolegama, udaljenim rođacima.

Pomislite samo na Jarca i njegove prijatelje koji se osjećaju tužno bez njega. Na kraju ta gomila aktivnosti slomiće Jarca koji će tada željeti samo mir i privatnost.

Voljena osoba će vas obradovati jednim nezaboravnim poklonom.

Ruski astrolog Pavel savetuje da obratite pažnju na zdravlje, ali ćete na kraju možda ipak morati da posjetite ljekara.

Više saznajte na izvornom linku: – NAJPOZNATIJI RUSKI ASTROLOG OTKRIO: Ova 2 znaka će sad na proljeće doživjeti nešto UŽASNO! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.