GLAZBENIKA Johna Legenda časopis People je proglasio najseksi muškarcem 2019. godine.

To je posebno razveselilo njegovu suprugu manekenku Chrissy Teigen koja je poznata i po svojem odličnom smislu za humor. Istog dana kad je John dobio laskavu titulu, ona je u svoj opis na Twitteru stavila: “Demotivacijska govornica koja trenutno spava s najseksi muškarcem na svijetu”, a zatim je nanizala hrpu šala na njegov račun kojih se možete prisjetiti OVDJE.

No, čini se da Chrissy još nije gotova s trolanjem svojeg supruga. Sada je na svojem Instagramu objavila video u kojem John pleše u kostimu vilenjaka i pokazuje svoje trbušnjake, no najbolji dio videa je njezina reakcija.

Dok je John pokazivao svoje plesne pokrete, kamera se okrenula prema Chrissy koja je sjedila na fotelji iza njega i kolutala očima. Čim je primijetio entuzijazam svoje supruge, glazbenik se počeo histerično smijati pa smo sigurni i da je riječ o samo još jednoj njezinoj šali.

Inače, iako je isprva mislio da se neće moći nositi s titulom najseksi muškarca na svijetu, pogotovo jer ju je naslijedio od Idrisa Elbe, Legend je priznao kako uživa u svojoj novoj ulozi.

“Zabavlja me moja nova titula i zahvalan sam što ste mi dali to priznaje. Bio je ovo uzbudljiv tjedan”, izjavio je glazbenik za časopis People nakon što su mu se slegli dojmovi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr