Na internetu svakodnevno nailazimo na razne mozgalice, iluzije i zadatke koji nas zabave ali ponekad i dobro namuće u rješavanju istih.

Mozgalice su vrlo interesantne i potaknu nas na razmišljanje. U ovom članku vam donosimo još jednu interesantnu mozgalicu, a evo o čemu se to radi:

Pogledajte ovu sliku, možete uočiti 6 čaša. Tri su pune, a tri prazne. Čaše trebate poredati tako da se smjenjuju prazne i pune. Ipak, postoji caka, a to je da smijete pomjeriti samo jednu od ovih 6 čaša.

Da li znate odgovor? Pišite nam u komentarima… Također možete podijeliti ovu mozgalicu i sa vašim prijateljima, neka i oni pokušaju riješiti u što kraćem vremenu i što je najvažnije zabave se.

Novi.ba/24h

Izvor: / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.