NAJVEĆEG BALKANSKOG MAFIJAŠA UBIO JE SRBIN? Prišao albanskom kralju pros*itucije, pucao mu u glavu, a onda izgovorio ove tri riječi!

Kurir
Dilaver Bojku (58) zvani Leku, nekrunisani kralj pros*itucije na Balkanu, ubijen je sa nekoliko hitaca u glavu u ponedjeljak oko 17 sati u Strugi ispred svog restorana. Pozivajući se na relevantan izvor koji je bio prisutan, ubica Dilavera Bojkua (58) je, kako piše Nova Makedonija, poslije zločina, na srpskom jeziku izgovorio nešto zbog čega je i policija sada u šoku.

Njemu je oko 16:40 sati, prišao muškarac između 30 i 40 godina, prosječne visine, sa svijetlom bejzbol kapom i tamnim naočarima za sunce. Ubica je izvukao revolver “magnum“, ispalio metak i krenuo da napušta restoran. U namjeri da ga uhvate i zadrže dok ne dođe policija, za njim su potrčala dvojica gostiju, ali su oni ubrzo odustali od potjere jer je nepoznati i na njih ispalio dva metka. Zatim je ubica sjeo na motor, koji je unaprijed bio pripremljen i izgubio se u nepoznatom pravcu.

Od tada, ubica je u bjekstvu, a u javnosti se spekuliše da je motiv ubistva krvna osveta.

Analizirajući cijeli slučaj, Nova Makedonija odbacuje krvnu osvetu kao mogući motiv ubistva Bojkua. Ovaj mediji je došao do neoficijalnih saznanja koja mogu baciti dopunsko svjetlo na cijeli događaj.

Pozivajući se na relevantan izvor koji je bio prisutan u kritičnom momentu na kritičnom mjestu, ubica je, piše Nova Makedonija, poslije ubistva, na srpskom jeziku glasno izgovorio: “Sada si beskoristan“.

Prema tumačenjima upućenih, ova činjenica govori da se ne radi o krvnoj osveti. Oni naglašavaju da u takvim slučajevima, onaj koji “vraća krv“, odnosno koji se sveti, žrtvi prilazi od naprijed, a ne s leđa, da bi je pogledao u oči i time potvrdio da se radi o krvoj osveti.

Čak je i utvrđeno da “onaj ko preuzima krv“ (onaj ko počini ubistvo) to potvrđuje rečima, izgovarajući ime onoga za koga se sveti. U ovom slučaju, to se nije dogodilo.

Ovo je ključni element za posmatranje motiva ubistva, a samim tim i važan element za pronalazak počinioca zločina.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...