Mnoge Hrvate je nasmijao i oraspoložio čas za treći razred osnovne škole

I u Hrvatskoj se zbog pandemije trenutno nastava prenosi putem 3. kanala HRT-a.

Mnoge Hrvate je nasmijao i oraspoložio čas za treći razred osnovne škole, na početku kojeg su se dvije učiteljice malo blamantno našalile.

Naime, one su riješile da izvedu jednu prvoaprilsku šalu i razvesele djecu. 

Na početku je Maja Njirnjak pozdravila decu, a onda uradila nešto nesvakidašnje – počela je da ih proziva po imenima, dok nije došla do imena koleginice Maje, koja je navodno izostala sa časa.

Ali, brzo je postalo jasno da je učiteljica ipak tu. Pogledajte zanimljivi skeč dvije učiteljice:

 

 

Novi.ba/Espreso.rs

 

Više saznajte na izvornom linku: – NAJVEĆI BLAM U NASTAVI NA HRT-u, POGLEDAJTE ŠTA RADE DVIJE UČITELJICE: Smijat ćete se pola sata (VIDEO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.