Najvrijedniji trofej: Georgina objavila ‘vrelu’ fotografiju, ali u šta gleda Ronaldo?!

sportsport.ba

Ronaldova ‘zlatna lopta’.

Georgina Rodriguez, inače prelijepa zaručnica Cristiana Ronalda, svojim seksi izdanjima svakodnevno izluđuje muškarce.

Taman kada pomislimo da Španjolki ponestaje ideja, ona digne jači pol na noge, a svoje pratitelje na Instagramu sada je počastila i “vrelom” fotografijom koja je nastala u Dubaiju.

Goergina je Ronaldu u Dubaiju pravila društvo na dodjeli nagrada “Globe Soccer Awards”, gdje je došla u prelijepoj i zatvorenoj haljini s maramom oko glave, ali kada se vratila u luksuzni hotelski apartman sve je to skinula sa sebe. Ronaldova draga se sunčala u tangama uz bazen i pritom fotografisala dok je u pozadini bio pomalo nezainteresovani Cristiano Ronaldo i pritom – gledao u pod!

Pogled na njenu savršenu guzu i duge noge njene pratitelje, očekivano, nije ostavio ravnodušnima.

“O, bože…”, “Da sam na Ronaldovom mjestu”, “Božanstvena”, samo su neki od komentara.

Goerginu na društvenoj mreži Instagram inače prati skoro devet miliona ljudi.

Zajedno preko dvije godine

O vezi Cristiana i Georgine je, manje-više, poznato sve u javnosti. Upoznali su se prije više od dvije godine u Madridu, sredinom novembra prošle godine dobili su i kćer, a nogometaš od ranije ima sina Cristiana Juniora te blizance Evu i Matea.

Georginin život u prošlosti vezan je za rad u butiku. Kada su se pojavila fotografije na kojima je s Ronaldom, predstavnici “sedme sile” maltane su kampovali ispred butika u kojem je radila i neprestano je fotografisali, što je naljutilo menadžment prodavnice, pa joj je nedugo nakon toga i uručen otkaz. Ipak, njezina tuga nije dugo trajala. Danas živi život o kakvom je vjerovatno sanjala…

(sportsport.ba)

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...