Internetska senzacija i model Janet Garsija (Yanet Garcia) ima savršeno tijelo i ne srami ga se pokazati svojim pratiocima na Instagramu. Štaviše, njena želja je dati drugima do znanja da nije potrebno izlaziti iz kuće da biste imali tijelo kakvim se ona može pohvaliti. Janet je meksička voditeljica koja je poznata kao najzgodnije TV lice.
 Ona se, osim vođenja programa, oprobala i u glumi, a snalazi se i u ulozi influenserice i manekenke.

Najveći deo slave duguje svojoj pozadini, na kojoj vrijedno radi u teretani svakog dana.

Garsiju je TMZ proglasio “najzgodnijom voditeljicom vremenske prognoze na svijetu”, a svojim objavama dokazuje da opravdano nosi tu laskavu titulu.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Najzgodnija voditeljica vremenske prognoze na svijetu / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.