Aleksis ima pune ruke posla, ali se nakon par nsedmica vraća na posao

Aleksis Bret ima 39 godina i sa mužem Dejvidom, upravo je dobila jedanaesto dijete – devojčicu Kameron. 

Par inače ima 10 sinova uzrasta od 17 do 2 godine, i uopšte nisu planirali još jedno dete, ali kada su saznali da je Aleksis trudna, odlučili su da iznese i ovu trudnoću. Par je očekivao da će Aleksis opet da rodi dječaka, ali na ultrazvuku su otkrili da nosi djevojčicu. Bili su presretni. 

Aleksis i Dejvid su odlučili da se zaustave na ovom broju, što se dece tiče, jer sada napokon imaju sve: 10 sinova i jednu kćerku. 

Foto:Facebook

Aleksis je bivša medicinska sestra koja se prekvalifikovala u fitnes trenera. 

“Apsolutno sam bila šokirana kada su mi rekli da nosim devojčicu. Mislila sam da nismo sposobni da napravimo devojčicu. Na kraju sam mislila da su pogriješili jer sam do sada  rodila 10 dječaka. Oduševljena sam što smo dobili djevojčicu.”

A kako izgledaju dnevne obaveze Aleksis i Dejvida sa toliko djece?

Dejvid radi kao vozač tramvaja i svako jutro ustaje u 5:30 da bi išao na posao. Suočava se sa prvim znacima Parkinsonove bolesti i veoma mu je teško.

Uprkos svemu, Aleksis ima daleko naporniji dan. Ona ustaje u isto vreme kad i njen suprug, da bi na miru popila kafu i istuširala se, nakon čega se djeca bude. Ona svaki dan ide u nabavku namirnica kako bi napunila dva frižidera koja imaju. Dnevno troše oko 6 pakovanja mleka i 10 hlebova kako bi nahranili deset dječaka. 

Foto:Facebook

Aleksis kaže da mašinu za veš uključuje 49 puta tokom sedmice, a dnevno usisava kuću čak 7 puta. 

Uprkos obavezama kod kuće i novorođenčetu, Aleksis će za koju nedelju početi da radi kao fitnes instruktor, jer se porodični budžet mora popraviti. 

Dok mnogi smatraju da su toliko dece dobili jer su željeli djevojčicu, par kaže da to nije slučaj. Jednostavno su htjeli toliko dhece i apsolutno su presretni što imaju 10 dječaka i jednu djevojčicu. Oboje su sigurni u jednu stvar: Aleksis je završila sa rađanjem!

“Definitivno nećemo imati više djece. Ove godine punim 40 godina, a Dejvidovo stanje se pogoršava i ponekad je stvarno teško.

 

Više saznajte na izvornom linku: – NAKON 10 DJEČAKA U 39. GODINI JE RODILA DJEVOJČICU, A EVO KAKO IZGLEDA NJEN DAN: Ljudi ne mogu da vjeruju! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.