“Nakon 10 godina braka jučer sam saznala da me muž nedavno prevario sa nekom jeftinom, prljavom konobaricom iz neke seoske kafane.

Mi smo akademski obrazovani i sve to me baš pogodilo. Isti dan sam otišla do te kafane i kada sam vidjela kako ta konobarica izgleda, smučilo mi se. Prljava, skoro 100 kila, kratke masne kose, odvratno je izgledala.

Razvela bih se iste sekunde, ali, ponovo sam trudna i to u sedmom sam mjesecu. Zbog toga sam odlučila da mu se osvetim, juče sam otišla u tu kafana koju moj muž posjećuje i prišla najodvratnijem muškarcu koji je u tom trenutku bio u kafani, sjela mu u krilo i napravila par selfija.

Kada sam došla kući pokazala sam te fotografije mom mužu i rekla mu da ću da spavam sa muškarcem iz kafane čak i po cijenu da sebe osramotim najgore na svijetu ukoliko on nastavi da pije i da me vara sa konobaricama.

Vidjeti ću da li će se opametiti… danas se direktno sa posla vratio kući, nadam se da hoće”

Izvor: Sve-za-vas.info

Više saznajte na izvornom linku: – “Nakon 10 godina braka jučer sam saznala da me muž nedavno prevario..” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.