U vlastitoj automehaničarskoj radnji Almir nastavlja raditi i živjeti.

Dok jedni odlaze, drugi se vraćaju. Almir Alagić, nakon skoro tri decenije života provedenog u Švedskoj odlučio se na povratak u Sanski Most. Tamo je pokrenuo vlastiti bizins, otvorio jednu od modernijih automehaničarski radnji i tu ne planira stati. Najavljuje nova zapošljavanja, a za našu tv kuću otkrio je razloge svoga povratka…

Sanjanin Almir Alagić u Švedskoj je živio i radio punih 28 godina, a onda se odlučio na povratak u Sanski Most.

Automehaničar po zanimanju sa brojnim prestižnim certifikatima, stečeno znanje odlučio je prenijeti u Sanski Most, pa je otvorio i vlastitu mehaničarsku radnju. Alagić je za sada jedini uposlenik u njegovoj automehaničarskoj radnji, ali najavljuje nova ulaganja i zapošljavanje novih radnika.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE:

Izvor: Cazin.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.