Bosanskohercegovačka spisateljica, Martina Mlinarević iznenadila je svoje obožavatelje vjenčanjem

Sretnu vijest je objavila na društvenim mrežama.

“Nije bilo nasmijanijeg, luđeg i ljepšeg dana od jučerašnjeg. Minijaturna, čudesna, iznenadna ceremonija koja to nije, za priču koja potpuna ljubav jeste, par najbližih očiju od klikera i suza, ulice Alifakovca, vulkan najčišće emocije, ram za sve ono turobno i teško pod našim nogama svo proteklo vrijeme. Jučer je bilo ježenje i smijeh koji grca utrobu. Jučer je bila kava u podne na koju su mislili da dolaze par očiju najbližih, a došli su na vjenčanje. Jučer je dvoje dobilo obavijest da u podne budu na Viberu, jer u zemlji nisu bili, a bili su na vjenčanju”, dio je objave koju je Martina podijelila s obožavateljima. 

No odmah dan nakon vjenčannja uslijedila je i tužna vijest. Naime, spisateljici je preminula baka.  

 “Jučer je nebo bilo škakljivi stiropor čija zrnca šampitaste radosti padaju po cijelom svijetu. Jutros je preminula baba Lekuša i život je upravo i jedino to. Tobogan grlenog smijeha i plača iz želuca. Pričekala me. Da budem najsretnija. Sjela je na ćošak kreveta i odjavila se zauvijek. Moj je život još jednom potvrdio da ga režiraju neki prokleto dobri režiseri. A život je upravo i jedino, samo to. Shvatiti prolaznost, disati smrtnost, biti zrnce prašine koje nije tu svojom voljom niti će istom prestati biti. Ali sve između je vrijeme koje čeka da se odživi”, napisala je novinarka.

(Večernji.hr)

Više saznajte na izvornom linku: – NAKON BORBE SA RAKOM, MARTINA MLINAREVIĆ OBJAVILA DA SE UDALA: A onda ju je samo DAN POSLIJE POGODILA TUŽNA VIJEST! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.