– Poslije svega što se nama porodično i životno izdešavalo – tu pokloni nemaju vrijednost. Samo lijepa riječ, podrška, razumijevanje i najbitnije – ljubav – kaže Jelena za Telegraf.
“Da se ovakva godina ne ponovi. Meni najgora godina u životu… Mislim da je to opšte poznato. (smijeh) Da nađem mir, eto to”, rekla je Jelena Karleuša, na početku rođendanskog razgovora, na pitanje šta je sebi poželjela kada je otkucala ponoć.

Jelena je organizovala druženje povodom 41. rođendana, pošto kaže da nije riječ o žurki, kao što je bio slučaj svih prethodnih godina. Razlog je samo jedan, a to je smrt njene majke Divne.

– Ovo nije nikakva žurka, nije proslava, svima je dobro poznato, zbog moje majke. Nema proslave nego, eto, kao, večera, unplugged muzika, torta i to je to. Mali, odabrani krug ljudi, da čisto obilježimo moj rođendan, i to najviše zbog njih, oni su to željeli. Meni nije bilo do slavlja. Meni, u stvari, nije bilo ni do čega... – iskreno je rekla Jelena.

Njen suprug Duško Tošić iz Kine je došao kako bi prisustvovao obilježavanju Jeleninog rođendana, pa je nezaobilazno pitanje bilo kakav poklon je od njega dobila ove godine.

– Ja sam bila malo u Kini, pa sam se vratila, zbog koncerata koje sam imala. On se vratio jučer sa djecom, iz Kine, još ih džet let muči, spava im se sad. (smijeh) On mi je donio kesu sa poklonom, ali isto je nisam otvorila. (smijeh) To ćemo poslije… Ali, mislim da poslije sto godina, koliko smo u braku, koliko smo zajedno, i poslije svega što se nama porodično i životno izdešavalo – tu pokloni nemaju vrijednost. Samo lijepa riječ, podrška, razumijevanje i najbitnije – ljubav – poručila je Karleuša.

Za kraj je otkrila šta bi sebi poklonila baš u tom trenutku, a odgovor će zasigurno dotaći sve.

– Vremeplov… Da se vratim unazad malo, da proživim još malo godina sa mojom mamom – zaključila je Jelena.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba