Ljudskost je važnija od svega

Niko se nije nadao, te su mnogi ostali u čudu

Da je ljudskost važnija od svega, pokazao je popularni reper Jala Brat neočekivanim gestom kojim je iznenadio javnost . Naime, poznati reper MC Stojan nedavno je doživio porodičnu tragediju kada je preminuo njegov otac Miroslav, koji se borio sa teškom bolešću.

Nekoliko dana kasnije emotivnom porukom oglasio se putem društvenih mreža i tom prilikom javno iskazao emocije i tugu nakon velikog gubitka, a podrška i riječi utjehe pristizale su sa svih strana.

Ipak, jednom komentaru niko se nije nadao, te su mnogi ostali u čudu kada su ga ugledali.

Naime, pored Stojanovih brojnih kolega, prijatelja i fanova, saučešće je pjevaču izrazio i poznati bosanski reper Jala Brat, najbolji prijatelj i kolega Bube Korellija koji je sa Stojanom ljetos započeo medijski rat.

Uprkos tome što Stojan nije bio u direktnom sukobu sa Jalom već sa njegovim najbližim saradnikom Bubom, mnoge je prijatno iznenadio ovakav postupak poznatog repera Jale, pa je njegova poruka prikupila pregršt lajkova korisnika ove društvene mreže, koji su na taj način podržali ovakav Jalin gest.

Podsjećamo, Buba Korelli u julu prošle godine isprozivao je Stojana nakon što je njegova pjesma doživjela veliki uspjeh, tvrdeći da je njegova muzika za ruralnu sredinu, te mu je tom prilikom uputio niz uvreda.