“Nakon proslave rođendana sa familijom izašla sam nešto prije 00:00 da bi se vidjela sa dečkom. 

Taman sam sjela u auto kad je njemu zazvonio mobilni. Ispostavilo se da ga zove mlađi brat kako bi mu pomogao u tuči. 

Foto: Pexels.com

Krenuo je, a da me nije pitao hoću li da idem sa njim. Sve vrijeme sam vrištala na njega kako bi me prvo vratio kući, a zatim da ide da pomogne bratu, međutim on je išao sve brže i brže plašeći se da ne skočim iz auta. 

Kad smo stigli na cilj, inače ruševine grada iz rimskog perioda, pored mraka i auta njegovog brata nismo zatekli ništa. 

Foto: Pexels.com

Moj dečko je čuo neku galamu u daljini, uhvatio me za ruku i poveo tamo, ne obazirući se na moje histerisanje i činjenicu da hoću da ostanem u autu. 

Foto: Pexels.com

Kada smo stigli do mjesta odakle je dolazila galama u jednoj od prostorija ruševina ugledala sam upaljene svijeće, latice ruža, postavljenu večeru, vino i vatromet. On se okrenuo i pogledao me, a ja onako izbezumljena mu opalim šamar da me i dan danas zove Rambo.”

Izvor: / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.