Kada su rijaliti emisije u pitanju, takmičari u tim emisijama koliko god stiču veliku popularnost i obožavanje mnogih ljudi, isto toliko i dobijaju ljude koji ne mogu da ih vide očima i koji misle sve najgore o njima zbog njihove uloge u rijalitijima i svega onga najgoreg što oni predstavljaju.

Tako je prije nekoliko dana Miki Đuričić, koji je poznati rijaliti igrač, imao tešku saobraćajnu nesreću u mjestu Obreže pored Pećinaca, a mediji navode kako je Miki zaspao za volanom i na taj način izazvao nesreću

Vrlo brzo se bivši učesnik Zadruge oglasio na društvenim mrežama i to iz bolničkog kreveta. U svojoj objavi je napisao kako je slomio karličnu kost na dva mjesta, te da se za sada osjeća dobro i da sve za sada dobro podnosi.

Objasnio je da je tokom vožnje, vračajući se iz Šapca samo na sekundu zaspao za volanom i sletio sa puta da bi na kraju kolima udario u ćupriju. Svjestan je , kako je napisao, da je mogao da prođe i gore i obavijestio je sve svoje fanove da ne treba da se brinu.

Vijest o njegovoj nesreći je izazvala veliki broj komentara na društvenim mrežama, a pokazalo sa po tim komentarima da Miki baš i nije toliko simpatičan i voljen od velikoga broja ljudi, te mnogi smatraju da je ovo kazna koju je dobio zbog svega onoga što je napravio drugoj takmičarki iz Zadruge, Nadeždi Biljić.

Pčelar iz Kupinova, kako Mikija inače zovu je bio poznat po tome da je napravio mnoge ekscese u rijalitijima, te da je imao i jednu seksualnu aferu u prvoj sezoni Zadruge upravo sa Nadeždom, te da je se znao i potući sa Lepim Mićom, kao i da je udario šamar novinaru Miloševiću, pa svi kažu da je sila, koju je on stalno pokazivao sada se vratila njemu i da je ova nesreća i povreda u stvari kazna za svo njegovo ponašanje zadnjih godina.

STARLETIN CJENOVNIK: Za 12 sati s njom izdvojite 450 eura

Starleta Sandra Pavlović Meduza potvrdila je da postoji cjenovnik njenih usluga.

Sandra je pružila uvid u njen cjenovnik i pokazala da je tvrd pregovarač.

Iako kriza sve već godinama udara po ušima, starleta to kao da ne primjećuje, već je cijene usluga koje pruža digla u nebesa. Na pitanje šta sve ljudi rade da dođu do nje i kakve joj usluge traže, Sandra daje očekivani odgovor, a to je da joj najviše nude novac za se*s.

– Naši nude od 200 do 500 eura, a neki stranci su mi nudili 1.000 i 2.000 eura, ali ja ne pristajem na takve ponude – kaže nepokolebljiva starleta, piše espreso.

Ali pošto joj je još par puta postavljeno isto pitanje, nasmijala se, pa nastavila…

-Ja stvarno ne radim to, ali hajde, nek bude 500 eura – kroz smijeh je rekla Meduza.

Sandra ima utvrđene tarife za još mnoge svoje usluge, a u ovom opsegu se kreću cijene, pa vi vidite da li vam se to uklapa u budžet…

Sandra nudi mnogo bolju stvar i to za znatno manje pare!

Ne znamo zašto, ali kratki video klipovi sa njom u donjem vešu koštaju tričavih 50 eura! Pa gdje ćete manje?

Što se dopisivanja preko poruka tiče, važi ona stara tamte za vamte tj. prevedeno u Sandrin cjenovnik “Ko uplati kredit- taj će moći da se dopisuje”, a uslov uz to je svakako da Sandra u tom trenutku ima slobodnog vremena.

S druge strane, ako ste gladni ili žedni, slobodno izvedite Meduzu, ali uz račun iskeširajte i dodatnu stotku!

Još nešto – ako ste planirali da vam Sandrina guza reklamira vaš najnoviji model automobila, može – ali dajte 300 eura na sunce!

E sad za one koji su baš spremni da odriješe kesu:

Kome se puca 450 eura može da iznajmi Sandru na cijeli jedan dan, ali ne ne – neće biti s*ksa, ali ćete zato 12 sati uživati u pogledu na nju i, naravno, dugim veleumnim razgovorima koje ćete voditi sa Sandrom Meduzom.