Čini se da ko šta radi, vjerenica Darka Lazića Marina Gagić – čeka. Baš kao što je čekala da se njen dragi razvede od Ane Sević i da se oženi njome, što se još nije desilo, tako je i prije nekoliko dana čekala da dođe po nju i pokupi je s jednog gradskog događaja, što takođe nije dočekala.

Paparaco „Alo!“ uslikao je pjevačevu vjerenicu kako ga čeka ispred prijestolničkog hotela, ali nažalost, umjesto u njegova, ušla je u automobil taksi udruženja.

– Marina je s drugaricama otišla na reviju, nakon koje je po nju trebalo da dođe vjerenik Darko, ali ju je ispalio – ispričao je za „Alo!“ izvor s lica mjesta, a Marina se, kako nam je rekao, žalila svojim drugaricama.

– Pričala im je da su se dogovorili da on dođe po nju kada se revija završi, a da mu se ona javi petnaest minuta prije samog kraja da je ne bi dugo čekao. Međutim, kada ga je pozvala, bio je nedostupan. Urlala je kako je neodgovoran, kako ne može nikada da se osloni na njega… Drugarice su pokušavale da je smire i da ga opravdaju, ali ona nije željela da ih sluša. 

– Nije mu ovo prvi put, stalno mi to radi. Laže me i maže, a ja mu kao budala vjerujem. Stalno ga negdje čekam kao kreten! Trebalo je da dođe ovdje sa mnom, zna da mi je to važno, ali njega očigledno boli uho- govorila im je besno Marina – ispričao je izvor s lica mjesta za „Alo!“.

– Slala mu je poruke neprestano, ali joj ni na jednu nije odgovorio. Onda joj je pao mrak na oči i pozvala je taksi, a dok ga je čekala ispred hotela, drugaricama je rekla kako će napraviti skandal koji će on pamtiti do kraja života.
– Ima da me zapamti, sad će da vidi šta će da mu se desi! – govorila je drugaricama dok su je one bezuspješno smirivale. 

Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – NAKON ŠTO JE OSTAVIO BESPOMOĆNU: Marina Gagić napravila skandal Darku Laziću! / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.