Iako su njegove poruke po društvenim mrežma i do sada privlačile pažnju, pa se šuškalo da će ući u Zadrugu 3,nova objava na društvenoj mreži potpuno je iznenadila sve koji ga prate.

Naime, Tomović je saopštio ljudima da je promijenio vjeru i ime.

– Iako je vjera intimna stvar, pošto se juče već pročulo u medijima, želim da vam kažem da već par mjeseci nisam agnostik, jer sam 28.6.2019. tačno u podne, prešao u islam i ponovo se rodio kao Ammar Moštrokol. Nema više Bojana Tomovića, onog bipolarnog, od života umornog polučovjeka, sad sam novorođen – napisao je Bojan, pa je objasnio i zašto je to uradio.

Iako je vjera intimna stvar, posto se juce vec proculo u medijima, Zelim da vam kazem da vec par mjeseci nisam…

Gepostet von Bojan Tomovic am Donnerstag, 12. September 2019

– U islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom jeziku znači “život”, tako da ja, uprkos svojoj bolesti, koja je nažalost poznata po velikom broju samoubistva, biram novi život. P. S. Za ovo su do sada znale samo moja draga Hanka Paldum i Miljana Kulić, eto sad znate svi. Selam alejkum – završio je pjevač.Izvor vijesti: Ozren Tosic / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.