Severina Kojić je još jednom pokazala da je neprikosnovena liderka balkanske muzičke scene. Ona je uvijek korak ispred, pa je tako nedavno i aplikacija viber lansirala njene viber naljepnice. Ona je pored svjetskih zvijezda, ne samo u muzici, prva s naših prostora koja je dobila poklon od vibera.

Uskoro će se desiti i službena promocija. Korisnici njenog paketa viber stikera za tu uslugu ne moraju ništa plaćati. Pop pjevačici je pružena sjajna prilika da, pored toga, obavijesti svoje članove o svakom svom nastupu ili bilo kojoj aktivnosti koju želi da predoči javnosti i svojim obožavateljima. Njeni korisnici su već obaviješteni da je njena promotivna turneja po Sloveniji svakog koncerta pojedinačno spektakl za sebe.

Zbog svega toga nas i ne čudi zašto većina balkanskih medija svako malo pravi hajku na Severinu. Nedavno smo imali priliku da ju je čak srbijanski porno glumac Nenad Stefanović Manijak pozdravio u emisiji Milomira Marića što voditelju baš i nije prijalo. Nenad je kazao da pozdravlja Severinu koja je najljepša žena za njega i ono što stoji iza nje kao blam, da to nije to nego prekretnica njenog života i da joj bukvalno niko ništa ne može.

Složili bi se sa Marićevim gostom rijetkog zanimanja da su sva blaćenja po Severini Kojić išli samo njoj u prilog.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / azra.ba