Nadežda Biljić i Toma Panić našli su se u strogoj tajnosti i priznali jedno drugom da se vole i dogovorili se da će se viđati. Pošto je maneken koga je upoznala u rijalitiju “Zadruga” brutalno pretukao prošle nedjelje u njenom stanu, podigla se velika prašina, a slučaj je došao i do policije.

Toma je istog dana priveden na saslušanje, na kom je proveo nekoliko sati. On je tada dao izjavu da ga je Nadežda udarila flašom u glavu te da je morao da je odgurne i ona je pala preko stola, pa je tada zadobila povrede. I pored batina, skandala, policije i pola estrade koja je Nadeždi pružila podršku, oni su se vidjeli proteklog vikenda.

– Nadežda je poznata kao plahovita, voli da drami i paniči, a vrlo često i nema toliko razloga za takvim stvarima. Ne sumnjamo da je nju Toma zaista izudarao, ali ne toliko koliko je ona predstavila kada se pojavila u javnosti. Da jeste, ne bi prešla preko svega, već bi ostala dosljedna sebi i onima koji su stali uz nju. Iako se zarekla da mu se nikada u životu više neće javiti, Nadežda i Toma su se vidjeli poslije svega. Njega je grizla savjest, nije mu bilo dobro zbog toga što je napravio, zna da ga Nada voli, zna da je iskrena i da je bila riješena da prihvati sve njegove vrline i mane. Nijedna djevojka ga nije tako lijepo prihvatila. Plakao je dvije noći, pio je i dozivao njeno ime. Kajanja i griža savjest navele su ga da okrene njen broj. Iako prvo nije htjela da mu se javi, odbijala je pozive i pravila se da joj je svejedno, kada joj je poslao fotografiju na kojoj plače, Nadežda se totalno slomila. Plakala je i ona. Onda su se čuli i plakali zajedno sat. On ju je molio da se vide, da izglade stvar. Nakon sati i sati uvjeravanja, poklekla je – navodi dobro obaviješten izvor.

Pjevačica nije mogla ostati imuna na Tomine suze.

– Emocije su bile prejake. Odlučila je da se vidi s njim i da popričaju o svemu u četiri oka. On ju je sačekao kod druga u stanu. Jedno vrijeme su se samo grlili i plakali. Nisu ništa pričali. Onda je Toma molio da mu oprosti, ljubio je i plakao. Obećao je da će joj se iskupiti za sve i da će joj biti najbolji momak na svijetu i najveća podrška ako pristane da prijeđe preko batina koje je od njega dobila. Kako je slaba na njega, a veoma emotivna i luckasta kada se zaljubi, ona je pristala. Ipak, Tomi je postavila uvjete. Nema više alkohola, nema izlazaka, gledanja u druge djevojke, agresivnog ponašanja i nema javnog viđanja. Ne želi da je osude svi oni ljudi koji su joj pružili podršku u momentu kada je dobila batine. Ona želi da njihovo viđanje bude u strogoj tajnosti.

Nadežda je rekla da je i on u depresiji i da ne prestaje da plače.

– Možda je i pokušao. S njim mogu samo uz osiguranje da se vidim. Neka je u depresiji, neka plače. I ja sam plakala. Ja ga ne mrzim, ne mogu emocije da prestanu preko noći – bila je zagonetna Nadežda, dok Toma nije odgovarao na pozive Kurira.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba