“Nakon što me muž napustio zbog mlađe žene prodala sam stari stan i preselila se u novi sa svojim sinom.

Upoznala sam komšiju koji je samac, on mi je toliko pomogao u svemu i postao mi je vremenom najbolji prijatelj.

Poznajem ga već dvije godine, juče je mom sinu kupio neku igračku i on ga je zagrlio i rekao mu je: “Vi nećete da odete kao moj tata?”.

depositphotos-85908766-stock-video-the-poor-woman-is-going

To nisam očekivala, mnogo me je pogodilo i otišla sam u sobu da plačem. Ulazi nakon 5 minuta komšija i prilazi mi, jako me je zagrlio i rekao je da ne brinem i da neće on nigdje. Mislim da sam se zaljubila u njega ali ne znam mogu li da rizikujem da se moj sin veže za još jednog muškarca pa da ga i on napusti.

woman1

Mislim da se već vezao. Ne znam da li mogu ponovo da vjerujem nekome tako u potpunosti.”

Izvor: Ispovesti.com

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.