Festival popularne muzike “Ulaz” održava se u Beogradu i trajat će tri dana (od 11. do 13. jula).

U okviru festivala bit će održano 45 koncerata, a među mnogobrojnim poznatim pjevačima iz regiona nastupat će i Jelena Karleuša.

Pjevačica će nastupiti sutra, 11. jula, na festivalu. Mnogobrojni fanovi su osudili pjevačicu, jer se sutra obilježava 24. godišnjica genocida u Srebrenici.

Pored nje, istog dana nastupaju: Tropico Band, Aleksandra Prijović, Petar Grašo, Andreana Čekić, Vesna Zmijanac, Teodora Džehverović, Gastozz, Cvija, Yankoo, Rasta, Zvonko Bogdan, Stevan Anđelković…

Povodom toga Jelena Karleuša se oglasila na InstaStoryju i podsjetila sve da je ona bila prva koja je javno osudila zločine u Srebrenici.

– Čisto da razjasnim onima koji misle da ja pravim koncert na dan obilježavanja Srebrenice: Nije riječ o mom koncertu, već sam jedna od mnogobrojnih učesnika festivala “Ulaz” sutra. Inače, festival traje tri dana. Kao jedina muzička javna ličnost koja je javno osudila zločine u Srebrenici i zbog toga istrpjela napad neistomišljenika i osudu, mislim da ja nemam kome ni da se pravdam ni da objašnjavam – napisala je pjevačica na Instagramu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.