U toku sinoćnjeg programa u “Zadruzi” Jelena Krunić i Filip Reljić pokušali su da objasne zbog čega je došlo do kraha njihove ljubavne veze.

Jelena, šta se to konkretno desilo između tebe i Flipa kad si toliko plakala? – zanimalo je novinare.


Desilo da sam možda polagala neke nade, i da sam neku priču htjela da isteram do kraja, jer je neko vidio u meni ono što se ne da vidjeti na kamerama… Da je nakon nekih epiteta o meni, konačno neko vidio nešto u meni što većina ne vidi, možda sam i ja napravila grešku da sam prerano u to ušla, našla sam to možda u jednoj osobi iako je mlađi sedam godina, ali to meni nije problem, bitan je intelekt, ne godine… Mislim da sam ljuta na sebe jer sam opet omanula zbog tog nekog svog predavanja cijele sebe. Dam se 300 posto, pokušavam da se promijenim.Dolaze mi priče da mu se ide kući, da nije znao kako da raskine sa mnom, da je to pičao drugarima, što je ružno. Ne mislim da je imalo zrelo ako znaš da si pod kamerama-rekla je Jelena,a onda se oglasio Filip.

-Meni je isto teško da pričam o tome, ne želim da iznosim privatne stvari, mada sam neke stvari rekao svojim prijateljima u rehabilitaciji… U ovoj situaciji ne vidim krivca ni u Jeleni ni u sebi.Ja u Jeleni jesam vidio drugu sliku od ove kod crnog stola, ali u nekim stvarima se ne poklapamo. Mislim da bi u budućnosti to mogao da predstavlja problem. Torta je samo situacija u kojoj sam vidio da ne možemo da nađemo zajednički jezik – pokušao je da objasni Filip.

Izvor vijesti: Nina Novaković / azra.ba


PROMO PLUS: Možda vas zanima i ovo: