NAKON SVAĐE SA KIJOM, SLOBA DOŠAO DO LUNE, ona nije željela ni da ga pogleda! (VIDEO)

Pink.rs
Prethodne noći, ponovo je došlo do manje svađe između bračnog para, Kristine Kockar i Slobodana Radanovića.

Prethodne noći, ponovo je došlo do manje svađe između bračnog para, Kristine Kockar i Slobodana Radanovića. Nakon kraće rasprave, dogodila se jedna jako zanimljiva situacija koja je bila posebno interesantna svim prisutnim zadrugarima.

Naime, Kija je legla da spava dok je Radanović želio da ode do kupatila. Dok je čekao svoj red za toalet, Sloba je sjeo u dnevnu sobu, direktno preko puta njegove bivše djevojke Lune Đogani.

Luna je za to vreme crtala nove modele odeće koju planira da kreira kada napusti rijaliti i ni u jednom trenutku nije željela da obrati pažnju na svoju dojučerašnju veliku ljubav.

Iako je Radanović u nekoliko navrata “bacao oko” na blogerku, ona mu se nije obratila niti mu dala bilo kakav znak da ga primjećuje.

Nakon nekoliko minuta, Sloba je otišao u kupatilo a zatim i u spavaću sobu, dok je Đoganijeva nastavila da radi na svojim crtežima.

Ova neobična situacija bila je posebno zanimljiva cimerima koji su se u tom trenutku našli u dnevnoj sobi, pa je tako Miljana Kulić prvom prilikom pitala Lunu šta se događa sa njima.

Kako je izgledalo sve ovo i šta je Luna odgovorila trudnici pogledajte u snimku klikom OVDJE.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...