U junu je Pejaković bio na liječenju i u Zagrebu. Poslije toga se nije pojavljivao u javnosti, sve do prekjučer, kada su ga fotoreporteri vidjeli na otvorenju SFF-a

Prvi put nakon višemjesečnog liječenja, u javnosti se pojavio i slavni bh. glumac Josip Pejaković, i to na otvorenju SFF-a.

Podsjećamo, on od početka godine bije bitku s bolešću srca.

Glumac je početkom godine smješten na Odjel za opću i abdominalnu hirurgiju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS) zbog problema s abdomenom i srcem. Poslije je dobio još jedan infarkt pa se situacija dodatno zakomplicirala.

U junu je Pejaković bio na liječenju i u Zagrebu. Poslije toga se nije pojavljivao u javnosti, sve do prekjučer, kada su ga fotoreporteri vidjeli na otvorenju SFF-a.

josip-pejakovic

ZDRAVA HRANA, TERETANA: Stanija pokazala tijelo nakon vježbanja

Stanija Dobrojević je riješila da se pohvali rezultatima svog napornog vježbanja i da svima pokaže svoje čvrsto i zategnuto tijelo.

Napravila je snimak i objavila ga na svom Instagram profilu, kojim je ostavila bez daha! Iako je u komentaru napisala da pokazuje rezultate vježbanja i ravan stomak koji je postigla detoksikacijom, fanovi su očigledno imali drugačije asocijacije.

I ja bih sa tobom trenirao non – sotp – euforičan je komentar jednog od Stanijinih fanova.

Pogledajte šta ga je to toliko oduševilo, klinkite na snimak!

TVRDILA JE DA SU DRUGOVI, PA ZAVRŠILA S NJIM U KREVETU: Luna snimljena s OVIM MUŠKARCEM, šuška se da su u VEZI (FOTO)

Ponovo kruže glasine o ljubavnom životu zvijezde “Zadruge”.

Dok su Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović donosili najtežu odluku u životu, a koja se ticala njihovog razvoda, modna blogerka Luna Đogani je riješila da sebe izuzme iz te priče i sebi da oduška u Dubajiju, u koji je otputovala prije nekoliko dana.

Đoganijeva je vrlo aktivna na društvenim mrežama, pa sa svojim fanovima na Instagram profilu svakodnevno podijeli po nekoliko fotografija kojima pokazuje da je njena jedina preokupacija i briga kako će se zabaviti.

Pred sam polazak na ovaj put Luna je otkrila da na putovanje ne ide sama, već u društvu svog najboljeg prijatelja, Marka.

Međutim, tokom njenog lajv uključenja mnogim pratiocima zapalo je za oko to što se Luna snimala u istom krevetu sa Markom, koji joj je, kako kaže prijatelj, u šta sada pojedini korisnici Instagrama sumnjaju.

Da li je riječ, zaista, samo o bliskom prijateljstvu Lune i njenog saputnika ili postoji tedencija da će ono prerasti u nešto više ostaje da saznamo.

IMA 21 GODINU: Instagram zvijezda partijala u Hrvatskoj i o tome snimila film

Napustila je studij prava na sveučilištu Oxford te se posvetila karijeri na Instagramu. Htjela je zarađivati kao influencerica, što joj zasada uspijeva s obzirom da ju trenutno prati 850 tisuća ljudi.

Grace Beverley (21) britanska je Instagram zvijezda koja je ovo ljeto odlučila posjetiti hrvatsku obalu. Dok je s prijateljima plovila Jadranom, snimila je video o pustolovinama koje je doživjela. Iste je na njezinom YouTube kanalu pogledalo gotovo 70 tisuća ljudi.

Posjetila je Makarsku, Brač, Split, Hvar te Vis, a na društvenim mrežama objavila je fotografije na kojima pozira u uskodnim kupaćim kostimima. Inače, Grace je i fitness trenerica te objavljuje savjete kojima pomaže ljudima u gubitku suvišnih kilograma.

– Vježbam za Instagram prvenstvo u disciplini ‘tko može najviše izbaciti svoju guzu u zrak’ – pohvalila se Beverley dok je svoj trening guze odradila na hvarskim stijenama.

Napustila je studij prava na sveučilištu Oxford te sigurnu budućnost pravnice zamijenila Instagram karijerom. Htjela je zarađivati kao influencerica, što joj zasada uspijeva s obzirom da ju trenutno prati 850 tisuća ljudi.

Zanosnu Ruskinju prati 6 miliona ljudi: Ovakve obline danas nećete vidjeti!

Instagram zvijezda bez grama stida

Parker je svoje zanosno tijelo posudila InsideTheDropu koji prodaje majice, postere pa čak i skejtbordove sa njenim likom i najzanimljivijim dijelovima tijela.