Nalazi ne pokazuju tragove leukemije kod malene Dalal (VIDEO)

USN
Preslatka djevojčica iz Bihaća Dalal Omerović primljena je u petak hitnom procedurom na kliniku.

Preslatka djevojčica iz Bihaća Dalal Omerović primljena je u petak hitnom procedurom na kliniku.

Naime, majka djevojčice je na nogicama uočila dvije izrasline koje su joj bile sumnjive kao i ljekarima, koji su naložili da se hitno urade lumbalna i koštana punkcija.

Međutim, nakon urađenih testova, nezrele stanice koje su se pojavile u punkciji su posljedica infekcije.

Dragi naši.. u ovim Mubarek danima dragi Bog je uslišio molitvee sviju nas❤❤ Nezrele stanice koje su se pojavile u punkciji su posljedica infekcije a ne onog čega smo se najviše bojali da se nedaj Bože leukemija vratila.. detaljne analize punkcije ne pokazuju tragove leukemije tako da se lliječenje naše Lavice nastavlja po planu.. Hvala Vam svima koji ste uz našu Lavicu jer ova mala hrabra mrvica to može i moraa da iz ove priče izađe kao pobjednik jer ona zaslužuje život ❤#zaDalal❤

Posted by Za Dalal on Monday, 28 May 2018

O slučaju Dalal pisali smo i ranije…

Snimak koji će vam uljepšati dan: Bihaćka lavica Dalal Omerović vam šalje pusu! (VIDEO)

Na Facebook stranici “Za Dalal” objavljen je novi presjek stanja malene Dalal Omerović iz Bihaća, jednogodišnje djevojčice oboljele od najtežeg oblika leukemije:

Dragi nasi prijatelji, zelimo s Vama da podjelimo nama lijepu vijest. Bio je danas jedan profesor kod roditelja od Dalal. Rekao je da su dobri nalazi punkcija i da, posto su i prethodni bili dobri, postoji mogucnost da nece morati raditi transplantaciju. Kad se sad oporavi od ovog petog ciklusa, pocet ce sa terapijom koja traje godinu (da pije lijekove svaki dan, a cetiri dana mjesecno da u bolnici prima th).  Opet ce imati detaljniji razgovor kad nadju prevodioca, posto imaju jos nekih pitanja.  Znaci transplantacija nije definitivno odbacena, tako kaze. Ali za sada nece i ako nalazi budu i dalje dobri, nece. Ali ako se sta ne daj Boze pogorsa, ona ce morati transplantacija.Znaci sve je na nasoj mrvici kako ce dobro reagovati na naredne terapije i kako ce se nalazi pokazati. Mi se uzdamo u dragog Boga i snagu nase Dalal i vjerujemo samo u najbolje i ako Bog da njeno potpuno ozdravljenje nakon svih terapija.

 

VIDEO PRINCEZE DALAL POGLEDAJTE – OVDJE!0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...