Fudbaler Arsenala Mesut Ozil potrudio se da njegov dom u Londonu u potpunosti odiše duhom Turske.

Kuća vrijedna 10 miliona dolara stavljena je na prodaju, a prije nego što je preuzme drugi vlasnik, Ozil je pokazao čega sve ima u ovoj raskošnoj vili.

Dnevna soba u kojoj zvezda Arsenala ne provodi baš puno vremena uglavnom služi za dolazak gostiju, tj. njegovih saigrača da se opuste na ogromonoj ugaonoj garnituri. Kako sam kaže, ovaj komad namještaja stigao je iz Turske.

FOTO: PRITNSCREEN

Ono što je takođe interesantno jeste da vrata od soba imaju uzrezan prepoznatljiv Ozilov logo (MO). 

FOTO: PRITNSCREEN

Ono što dodatno impresionira, a neke možda i začuđuje, jeste da je Ozil zadržao dječaka u sebi, pa je jedna prostorija namijenjena igranju igrica. Naime, slavni fudbaler u toj ‘video’ sobi ima televizor koji zauzima cijeli zid i na kome igra PES.

FOTO: PRITNSCREEN

Slike sultana drži na zidovima, kao i Istanbul…

FOTO: PRITNSCREEN

A posebno je interesantan cipelarnik u kome ima preko 50 pari patika, naravno – najnovijih modela.

FOTO: PRITNSCREEN

(Novi.ba/Kurir)

Izvor: Novi.ba/Kurir / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.