Napadač Jedinstva optimističan / Rovčanin: Cilj je pobjeda, ali moramo biti oprezni

sportsport.ba

U vikendu ispred nas bit će odigrani mečevi 6. kola Prve lige FBiH.

Pred prvoplasiranim Jedinstvom je okršaj sa Rudarom iz Kaknja, koji je tradicionalno nezgodan protivnik po bihaćki tim, međutim crveno-bijeli će učiniti sve kako bi slavili i zadržali lidersku poziciju.

Naglašeno je to i na konferenciji za medije na kojoj su se novinarima ispred Jedinstva obratili šef stručnog štaba Vlado Jagodić i napadač Damir Rovčanin.

“Nažalost, mi ovoga puta imamo određene kadrovske probleme, ali ćemo učiniti sve kako bismo slavili i na kraju zadržali lidersku poziciju. O Rudaru kao timu uopšte ne treba trošiti riječi. U dosadašnjem dijelu sezone su pokazali da imaju kvalitet i da su izuzetno nezgodni, tako da ih nećemo podcijeniti, međutim vjerujem u svoj tim i nadam se da ćemo na kraju biti ti koji će slaviti”, kazao je, između ostalog, Jagodić u najavi utakmice.

Optimističan je i Rovčanin.

“Znamo da možemo mnogo više, od ovoga što smo pokazali do sada. Trenutno smo na diobi prvog mjesta i nemamo razloga da ne budemo optimistični. Sada nam dolazi Rudar, morat ćemo biti oprezni, ali ako svi budemo dali svoj maksimum vjerujem da pobjeda neće izostati”, istakao je Rovčanin.

Jedinstvo i Rudar se sastaju sutra Pod borićima s početkom u 16:30 sati.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...