LOKALNI mediji javljaju o masovnoj pucnjavi u noćnom klubu u mjestu Thousand Oaks u Kaliforniji. Do pucnjave je došlo oko 11.20 satu u u klubu Borderline Bar & Grill. Zasad je poznato jedino da ima više ranjenih te da je među njima i jedan policajac. Svjedoci kažu da ima mrtvih.

9:55 “Moja unuka je bila u klubu. Njeni prijatelji su mi rekli da je pobjegla. Nije u stanju još govoriti o tome, pa nam nije ništa rekla”, rekao je ABC-u djed jedne od djevojaka koja se spasila.

9:52 “Mlađi muškarac je ušao, imao je manju strojnicu. Bio je odjeven u crno, imao je crnu kosu. Odjednom se sve zadimilo. Mnogi su počeli skakati kroz prozore”, rekao je jedan od svjedoka.

9:46 “Ima nekoliko ozlijeđenih, među njima je šerifov zamjenik. Situacija i dalje traje. U ovom trenutku ne možemo reći što se događa. Niti je li sve gotovo. Napadač bi mogao biti živ i vrlo opasan. Ne znamo još. Još uvijek ga tražimo”, rekao je novinarima na licu mjesta šef lokalne policije.

9:42 Ispred kluba nađen je mrtvac. Ne zna se je li to napadač ili žrtva. Svjedoci kažu da je napadač muškarcu koji je bio odjeven sav u crno, imao je dugu bradu te im se čini da je porijeklom s Bliskog Istoka. U ranim je dvadesetima, kažu svjedoci.

9:39 Traje potraga za napadačem, ne zna se je li u klubu. Ali iz kluba izlaze posjetitelji. Policija i vatrogasci upozoravaju stanovništvo da se ne približavaju području te da ne izlaze iz kuća.

9:36 U jednom trenu se na helikopterskoj snimci vidjelo kako hitna pomoć oživljava jednu osobu. Ispaljeno je najmanje 30 metaka.