Jelena Karleuša objavila je na svom insta storiju da se dogodio incident na suđenju sa urednikom Informera.

Naime, pjevačica je napisala kako joj je Dragan J. Vučićević verbalno napao u sudnicu, da joj je psovao mrtvu majku i prijetio naslovnim stranama:

– Upravo smo moj advokat i ja verbalno napadnuti u sudnici, od strane urednika Informera Dragana Vučićevića. Psovao mi je mrtvu majku, prijetio naslovnim stranama, vrijeđao i sve to radio pred sudijom, a kasnije i ispred advokata i mnogobrojnih svjedoka. Sve sam uredno SNIMILA. Protiv ovog tužnog lika podnijeću još jednu u nizu krivičnih prijava. Inače, čisto da se zna, poslije godinu dana od kada sam mučenika tužila, još uvijek nije ni saslušan. Vučićeva država i njegovi satraši u punom sjaju – napisala je pjevačica.

Odmah se na njenu objavu oglasio i Vučićević na svom tviteru i negirao da se ova situacija dogodila, bar ne na način na koji je ona rekla:

– Karleuša laže kao pas! Niti sam je napao, niti sam je psovao. Ako je snimila što ne objavi. Istina je da mi je, pred svjedocima, prijetila da ću na*ebati i da ću završiti u rupi i ja i moja djeca! Rekla mi je još i da sam ološ i ona je meni pominjala pokojnu majku!

Карлеуша лаже као пас!
Нити сам је напао, нити сам је псовао. Ако је снимила што не објави.
Истина је да ми је, пред сведоцима, претила да ћу најебати и да ћу завршити у рупи, и ја и моја деца!
Рекла ми је још и да сам олош и она је мени помињала покојну мајку. pic.twitter.com/4pax0psjy9

— Драган Ј. Вучићевић (@djvucicevic) January 20, 2020

 


Više saznajte na izvornom linku: – NAPADNUTA JELENA KARLEUŠA?! DOŠLA U SUD I UGLEDALA NJEGA: Prišao joj je i nastao je HAOS, ODMAH SE OGLASILA, A USLIJEDIO JE I NJEGOV ŽESTOK ODGOVOR! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.