Žene diljem svijeta oduševljene su pismom koji je jedan muškarac napisao bivšem dečku svoje djevojke. Pismo u kojem je otkrio mnogo toga o svojoj djevojci brzo je postalo hit, a nakon što ga je objavila Facebook stranica Love What Matters počelo se širiti svim društvenim mrežama, prenosi Index.hr.

“Muškarcu koji ju je pustio da ode od njega, hvala ti. Hvala ti što si otišao iz njenog života, što si je ostavio. Hvala ti što si mi dao priliku da je volim, priliku da je nastojim učiniti sretnom, da je zadržim kraj sebe. Hvala ti što si je povrijedio. Da nisi, ona ne bi naučila nešto vrijedno. Trudit ću se da joj ja ne nanesem bol, jer me boli kad vidim da plače. Radit ću sve stvari koje ti nisi znao napraviti poput toga da budem tu za nju kad je usamljena, brinut ću se da mi bude prioritet i da ne misli da mi je samo jedna od opcija, slušat ću njene priče, žalopojke i prigovaranja bez obzira na to koliko su bizarna ili klišejizirana.

Dat ću joj svoje vrijeme i pažnju čak i kad ih ne traži. Brinut ću se za djevojku koju ti nisi cijenio. Voljet ću djevojku koju si ti uzimao zdravo za gotovo. Napravit ću sve da je zadržim kraj sebe. Voljet ću je takvu kakva jest, podupirat ću je u svemu što želi postati. Bit ću partner kakav ti nisi mogao biti. Bit ću muškarac koji nikad neće napraviti istu grešku koju si ti napravio. Nikad je neću pustiti”, napisao je zaljubljeni muškarac.