Žene diljem svijeta poludile su kada su pročitale što je jedan muškarac napisao bivšem dečku svoje djevojke. U pismu je otkrio toliko toga o svojoj djevojci, da se ono internetom širi poput požara, a čak je sa Facebooka “skočilo” na Twitter. Njegove riječi potaknule su čak 60 000 ljudi da pomaknu kažiprst i stisnu lajk, a dalje da je poslalo preko 20 000 drugih.

“Muškarcu koji ju je pustio da ode, hvala ti. Hvala ti što si je ostavio, što si otišao iz njezinog života. Hvala ti što si meni dao priliku da je volim. Priliku da je nastojim učiniti sretnom. Da je imam pored sebe.

“Hvala ti što si je povrijedio. Da nisi, nikada ne bi naučila. Ja ću se truditi da je nikada ne povrijedim. Mene boli kada ona plače.

Radit ću sve one stvari koje ti nisi znao napraviti. Bit ću joj utjeha, kada je usamljena. Bit će mi prva na listi prioriteta, a ne samo jedna od više mogućih opcija. Slušat ću što govori, čak i ako priča gluposti. Posvetit ću joj pažnju, čak i kada to ona od mene ne bude tražila.

Ja ću se brinuti za djevojku koju ti nisi znao cijeniti. Ja ću voljeti djevojku koju si ti uzeo zdravo za gotovo. Ja ću je voljeti takvu kakva jest i zbog svega što želi postati.

Ja ću joj biti partner kakav ti nikada nisi uspio biti. Ja ću biti muškarac koji nikada neće ponoviti tvoju grešku. Ja sam muškarac koji je nikada neće iznevjeriti”.

Pismo je naišlo na pozitivne i humoristične komentare. Mnogi su autoru čestitali.

“Na kraju tunela, ipak je svjetlo”, glasio je jedan od boljih, a postala ga je, pa… žena.

(Net.hr)


PROMO PLUS: Možda vas zanima i ovo: