Napokon smo pronašli: Ovo je žena Khabiba Nurmagomedova! (FOTO)

24h.ba
Prošlo je skoro sedam dana od "povijesne" borbe Conora McGregora i Khabiga Nurmagomedova, ali ne prestaju pisanja o 'rambu iz Dagestana'.

Prošlo je skoro sedam dana od “povijesne” borbe Conora McGregora i Khabiga Nurmagomedova, ali ne prestaju pisanja o ‘rambu iz Dagestana’.

Dagestanac koji je pretukao McGregora, pa napao i članove njegovog tima ne silazi s naslovnica već danima. Nakon što se stišalo sve vezano za kavez i borbu, počelo je s otkrićima njegovih privatnih stvari.

Najveća misterija je Khabibova žena s kojom ima dvoje djece, ali kojoj niko ne zna ni ime, a niti kako izgleda.

Poštujući muslimansku vjeru, Khabib nije u javnost iznosio detalje iz svog bračnog života, a svoju odabranicu i danas vješto skriva od očiju “gladne” javnosti.

Njegov otac je otkrio da je uz pomoć djeda odabrao ženu.

“Imao je tek 22 godine. Poznavao je suprugu, ali savjetovao se s djedom oko toga. Sjećam se da je pričao o šest djevojaka. Djeda Magomeda se sve pita, Khabib je prvo s njim o tome razgovarao. Vrlo su bliski. Da je Khabib sad ovdje, prvo bi otišao k njemu. Ne znam tačno kako su odlučili, ali neophodno je bilo da dobije dozvolu svog djeda”, ispričao je Khabibov otac Abdulmanap.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...