Popularna pjevačica Katarina Živković ugrozila je svoje zdravlje, a kako je sama navela, sebe je dovela u teško stanje zbog preuvelivačavanja svojih simptoma.
-Imam problem sa bolestima, dramim i napravim sebi pakao u glavi, iako nije nešto ozbiljno. Insulinska rezistencija nije ništa strašno, to može da se redukuje, koriguje ishranom, treninzima. Meni su, kada smo uradili krvnu sliku i kada su stigli rezultati, ustanovili da sam ja to sama sebi napravila, upravo takvim životom i mislima. Dakle, ništa strašno, a ja se borim sama sa sobom da, kada se nešto desi, ne preuveličam – rekla je Katarina za Blic.
Kako je pjevačica shvatila da sama sebi donosi dodatne probleme, odlučila je da okrene novi list, a onda je otkrila da je sada zdrava jer vodi računa o sebi.

-Sada je sa zdravljem sve u najboljem redu jer vodim računa. Osjećam se kao da meni život tek počinje, ne mogu da kažem da sam najpametnija i da sada sve znam, ali znam malo više i snalazim se malo bolje – navela je između ostalog pjevačica.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba