“Napunio sam 36 godina, a nisam ni pomišljao da se ženim jer sam mislio da mi je već kasno i koji će mi to andrak u životu.

Jednom prilikom izađemo u šetnju moj najbolji drug, njegova rođena sestra (koja je godinu dana mlađa od mene) i ja. 

Tu se povede razgovor o godinama, ženidbi i to kako ni drug ni ja nismo prišli curi godinama, da smo razočarani u ženski rod i njegova sestra je počela da nam drži slovo kako smo nesposobni i kako pod hitno treba da nađemo nekoga.

 Znajući da ima 35 godina, a da je i ona neudata a pritom slobodna pitao sam je šta ona čeka na šta mi je ona hladnokrvno rekla ”Čekam tebe”. Okej, to sam prihvatio kao foru i zajebanciju dok se nije ispostavilo da ona stvarno čeka mene, ali joj je bilo blam da me pita pune dvije godine i mislila je da batali sve jer ja nikad nisam ništa pokazivao prema njoj. 

U braku smo već tri godine, imamo klince i ne mogu da se načudim kako je sve tako lijepo ispalo, a na brzinu.  “

Više saznajte na izvornom linku: – “Napunio sam 36 godina, a nisam ni pomišljao da se ženim” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.