Anabela Atijas razvela se od biznismena Andreja Atijasa poslije sedam godina braka, a kako kaže još uvijek je ne zanimaju drugi muškarci.

– Ne zanima me niko. Imam svoju djecu, svoje pačiće, i ona su centar mog univerzuma. Nemam ni vremena, ni volje, jer pored troje djece teško će moći da se uklopi još neko – rekla je Anabela.

U javnosti su se pojavili navodi da ju je Andrej prevario sa izvjesnom bosanskom starletom i fitnes instruktorkom, međutim pjevačica je to demantovala, a potom navela da je spakovala kofere i napustila Sarajevo, gdje su ona i Atijas živjeli tokom braka, prenose beogradski mediji.

– Nije me prevario, niti smo se zbog toga razišli. Ukoliko sada ima neku drugu, to je legitimno jer je slobodan muškarac. Mi smo se zvanično razveli i on sada može da radi šta hoće. Vratila sam se u Beograd, gdje ostajem, a Andrej je stalno na putu – navela je pjevačica.

Anabela će u stanu u Beogradu živjeti sa kćerkama Ninom i Blankicom, dok je Luna nakon pobjede u “Zadruzi 2” otpočela samostalan život u svom domu.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba