NAŠLA SAM LISTIĆ OD KLADIONICE U SOBI I DOBITAK OD 9000, ODMAH SAM SE JAVILA MUŽU

 Kad mi je ovo napisao SLOŠILO MI SE, NIJE VALJDA OVAKAV ČOVJEK DA OVO URADI?!

BONUS

“Imam 27 godina, imam kćerkicu od godinu ipo dana, i razveden sam. Njena majka nas je ostavila. Živim u Norveškoj. Sviram i pjevam u jednom bendu, tako da sam često zauzet.

I odlučio sam da zaposlim neku ženu koja će čuvati moju kćerku kad nisam tu. Zaposlio sam je, ona je devojka, ima 19 godina, u početku sam sumnjao da će ona uspjeti lijepo da se brine o njoj, jer je još mlada.

A kako vrijeme prolazi, shvatio sam da sam pogrešio. Ta djevojka moju kćerku voli kao svoje dijete, pazi je i čuva, po cijeli dan se igra sa njom, izvodi je u šetnje.

Uči je svemu.. Prije neko veče sam došao kasno kući, i ulazim u dnevnu sobu, ona sjedi na krevetu i ljulja moju ćerku u rukama, i pjeva joj. Bila je prelijepa, kao anđeo. Ima predivnu plavu kosu, i plave oči, prelijepo miriše, i što je najvažnije voli moju ćerku. Mislim da sam na*ebo, tj. zaljubio se..”

U NASTAVKU PROČITAJTE NEKOLIKO URNEBESNIH VICEVA —>>>

Više saznajte na izvornom linku: – NAŠLA SAM LISTIĆ OD KLADIONICE U SOBI I DOBITAK OD 9000, ODMAH SAM SE JAVILA MUŽU: Kad mi je ovo napisao SLOŠILO MI SE, NIJE VALJDA OVAKAV ČOVJEK DA OVO URADI?! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.