Ana Korać je jedna od najintrigantnijih učesnica ove sezone rijalitija Zadruga. Našla se u žiži javnosti kada je započela vezu sa zauzetim momkom, Davidom Dragojevićem, a vremenom su se otkrile mračne tajne iz prošlosti Koraćeve. Oglašavali su se mnogi i iznosili razne tvrdnje i činjenice, a ovoga puta se oglasila supruga bogatog crnogorskog biznismena, sa kojim je zadrugarka bila u vezi.

Naime, od Davida Dragojevića krije batine koje je navodno dobila u Crnoj Gori od žene ljubavnika, biznismena iz Kotora, pišu beogradski mediji.

– Jeste, bila sam ogorčena kada sam saznala da se švaleriše sa mojim mužem – izjavila je supruga bogatog crnogorskog biznismena.

– Pronašla sam Anu i nasred ulice joj udarila nekoliko šamara. Pa neće ona mog muža da odvaja od porodice i muze ga za pare! – rekla je supruga bogatog Crnogorca.

– Čula sam priče da je bila sa kriminalcima iz Crne Gore koji su oženjeni, ne znam tačno da li su svi iz Kotora, svašta sam čula, ali ne smijem da se raspitujem, plašim se da ne saznam nešto još gore. Pa znaju svi da Ana ima sponzore koji su joj kupovali sve i svašta, čitala sam poruke i vidjela audio-zapise kako traži novac i poklone – rekla je Biljana Dragojević, Davidova majka.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba