Nastup zbog kojeg su jecale i Martina i Maja: “Ti si drugačije biće od nas”

index.hr
U VEČERAŠNJOJ epizodi Supertalenta bilo je mnogo plesa i glazbe, no nekoliko nastupa ostavilo je poseban utisak na žiri i publiku.

U VEČERAŠNJOJ epizodi Supertalenta bilo je mnogo plesa i glazbe, no nekoliko nastupa ostavilo je poseban utisak na žiri i publiku.

Prvi od tih nastupa bio je onaj Filipa Rudana koji je svojom izvedbom Sealove pjesme Kiss From A Rose potpuno osvojio žiri, a ponajviše Maju Šuput i Martinu Tomčić koje ga nisu mogle stati hvaliti.

Filip se na pozornici pojavio veoma stidljivo, gotovo drhćući, s gitarom u ruci i strahom u očima. Međutim, kad je zasvirao prve taktove i zapjevao sav strah je nestao, a tome je zasigurno pripomoglo i oduševljeno vrištanje iz publike te gromoglasan pljesak.

“Voljela bih da imam mogućnost pozvati te ovdje i da u zaglavlju piše ime moje izdavačke kuće koju nemam, ali ovog trenutka bih te pozvala da mi potpišeš ugovor”, rekla mu je Martina te se složila s Majom da je šteta da je pjevao toliko kratko.

Njegov glas se Martini toliko svidio da ga je zamolila da otpjeva još nešto, a Filip se odlučio za pjesmu Shawna Mendesa.

Iz publike je mladog Filipa bodrila mama koja nije mogla suspregnuti suze, a Maja ju je prozvala s pozornice i čestitala joj na sinovom talentu.

Osim Filipa, žiri je svojom točkom oduševio i Dario Zvornik koji se bavi akrobacijama. On je žiri odmah ostavio bez teksta jer je došao do njihovog stola te izveo stoj na rukama i raširio noge.

Kad je započeo svoju točku, publika i žiri su mogli samo oduševljeno gledati, a Maja je uzdahnula: “Kakvo dupe ima frajer…”

Bez teksta, ali ne u pozitivnom smislu, žiri je ostavio i Poljak Michael Gostynski koji je na pozornici htio – levitirati. Međutim, to mu nije uspjelo, a žiri se posebno potrudio da mu objasni da – nije prošao dalje.

Najemotivniji nastup večeri definitivno je bio nastup dvadesetogodišnjeg Denisa Barte iz Sarajeva koji je odsvirao i otpjevao pjesmu Olivera Dragojevića Oprosti mi pape. Denis se rodio s nizom zdravstvenih problema uslijed kojih je ostao slijep, a ima i autizam. No, iako se ne može služiti rukama u svakodnevnim aktivnostima, Denis svira klavijature te mu glazba uvelike pomaže da se izrazi.

S njim je na nastup došao i njegov otac koji mu je velika podrška. Njegov nastup rasplakao je i Maju i Martinu. “Ti si jedno potpuno drugačije biće od svih nas, na jednom raskošnijem i duhovnijem nivou”, rekla mu je Martina nakon što se uspjela sabrati od suza.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...